על התהליך

אודות ES ISRAEL

הדרך להוצאת דרכון גרמני מעולם לא הייתה פשוטה יותר!

אנו ב- GR Israel, מתמחים בהוצאת אזרחות גרמנית ודרכון אירופאי, תוך ייעוץ והתאמה אישית לצרכים שלכם, ושירות במלוא תשומת הלב. עם ניסיון של עשרות שנים בתחום, קשרים ארוכי טווח עם משרדי הקונסוליה, וצוות העומד לרשותכם סביב השעון, אנו מתחייבים לממש את זכותכם באופן המהיר והמשתלם ביותר, ואת הבירוקרטיה… תשאירו לנו. מנהלת המשרד, לריסה פיינגולד (בעבר עוזרת קונסולרית בקונסוליה הרומנית) ואנשיה, נמצאים בקשר רציף עם משרדי הקונסוליות הן הרומניות והן הגרמנית ושגרירויות בישראל, זאת תוך ניהול תיקי לקוחותינו ברומניה ובגרמניה, ולא בישראל, דבר המאפשר עלויות בסיס נמוכות ועמידה בלוחות הזמנים ללא עיכובים מיותרים. אם אתם עומדים בקריטריונים שהוגדרו בחוק למימוש אזרחותכם, בואו אלינו לפגישת ייעוץ ללא עלות, ואנו נתאים את חבילת השרות האולטימטיבית עבורכם שיובילו לאזרחות הנכספת

עידכונים בזמן אמת

מעדכנים אתכם בזמן אמת בכלכ שלב בתהליך

צוות מקצועי ומנוסה

מתמחים בהפקת אזרחות גרמנית

0 +

שנות ניסיון

את תהליך הוצאת הדרכון הגרמני ניתן לחלק למספר שלבים:

שלב א' מילוי שאלון ואבחון זכאות ראשוני

שלב ב' איתור מסמכים בגרמניה ובישראל (מתבצע ע"י המשרד)

שלב ג' ניתוח היסטורי, תרגום ואימות מסמכים

שלב ד' בניית תיק הבקשה, והגשתו בגרמניה


המתנה להתראות והודעות

לאחר הפקדת התיק בגרמניה, אין קבלת מידע לגבי התקדמות התיק עד לסיומו, ואין כל דרך לברר את מצב התיק. הערות בהתייחסות לתיק שהוגש, בקשה לחומרים נוספים או כל העברה אחרת, נשלחת אל משרדנו בגרמניה, ואנו במקביל מיידעים את הלקוח.

חלק ה' אישור האזרחות וקבלת תעודת התאזרחות במשרדי הקונסוליה הגרמנית בישראל.
לאחר קבלת תעודת התאזרחות, יוכל הלקוח לזמן עבור עצמו תור לקונסוליה הגרמנית לצורך הזמנת דרכון. בפגישה זו ישלם המתאזרח אגרה קונסולרית עבור הדרכון, הוא יצולם, יילקחו ממנו טביעות אצבעות, וכ - 60 יום לאחר מכן ניתן יהיה לאסוף את הדרכון מהקונסוליה.

האזרחות הגרמנית שלך נמצאת במרחק קליק אחד

לבדיקת זכאות ללא עלות
או התחייבות לחצו כאן

כמה דברים שחשוב לדעת על אזרחות גרמנית

שאלות נפוצות

צוות המשרד שלנו בעל ניסיון מקצועי של מעל ל-9 שנים בהפקת וליווי תהליכי אזרחויות אירופאיות לצאצאים הזכאים.

ע"פ תיקון החוק שעבר לאחרונה בגרמניה ניתן כמעט להבטיח אזרחות גרמנית לכל צאצא למי שחיי בגרמניה עד שנת עזיבתו את גרמניה אם פלסטין או ארץ אחרת, ולא קיבל על עצמו אזרחות של מדינה אחרת עד לשנת 1941, יכול לבקש עבורו ועבור צאצאיו את האזרחות הגרמנית.

נשים אשר נשאו לגבר שאינו גרמני לפני 1941, ואו מי שקיבל על עצמו אזרחות נוספת עד לשנת 1941, כל אלו עד לתיקון חוק האזרחות לא היו זכאים לאזרחות הגרמנית., וכיום עם בחוק החדש, יכולים גם כן לבקש את הדרכון הגרמני.

לוחות הזמנים מתחלקים שנים:

חלק א: בחינת זכאות, מחקר היסטורי, איתור מסמכים, הכנת תיק הבקשה כשישה חודשים לערך

חלק ב: הגשת התיק בגרמניה והמתנה לתשובה: שנתיים (נכון לשנת 2023 הזמן המתואר מתייחס למינימום המתנה)

לאחר סיום תהליך האזרחות ועד קבלת דרכון: תלוי בזמינות התורים לקונסוליה הגרמנית בישראל

מגרמניה מקבלים עדכון באחד מהמקרים הבאים:

  1. קיימת הערה כלשהי בתיק, זה יכול להיות מסמך חסר, זה יכול להיות תרגום שאינו מספיק ברור, צילום לא ברור או כל דבר אחר.
  2. כאשר מסתיים התהליך

*בכל מקרה אחר במשך התהליך אין אפשרות לקבל תשובה מגרמניה בנוגע להתקדמות התיק

נכון ליום כתיבת שורות אלה (2023), החוק הגרמני אינו מאפשר העברת אזרחות בנישואים.

מאחר ויש להראות זהות בין המסמכים השונים ולהראות את הקשר המשפחתי בין הזכאים השונים, בכל מקרה של שינוי שם, יש לצרף תיעוד לשינוי והדבר פשוט ביותר- באמצעות ״תעודה המעידה על שינוי שם״ אותה מנפיקה רשות האוכלוסין וההגירה במשרד הפנים ובמקרה הצורך, במקרים מורכבים יותר, אם כתוצאה מטעויות רישום ו/או אימוצים ו/או אחרים- קיימת אפשרות לפנות לערכאות המשפטיות, בבית המשפט לענייני משפחה או לבית הדין הרבני (כל מקרה לגופו)

רשימת המסמכים הדרושים כוללת בעיקר מסמכי תיעוד רשמיים של מדינת-ישראל כגון: תעודת לידה (לילידי ישראל), תמצית רישום אוכלוסין, תעודה המעידה על שינוי שם (במקרה הצורך), תעודה המעידה על אזרחות ישראלית, תעודת נישואין/תעודת גירושין, ״תעודת יושר״ ומסמכים נוספים לפי העניין. בנוסף לכל אלו, משרדנו מבצע איסוף מסמכים עבור אישור התהליך ממדינות רבות ביניהן גם גרמניה, רומניה, בולגריה, ומדינות ברית המועצות לשעבר, הארכיונים בישראל.

התשובה הקצרה היא כן, קיימת זכאות גם כאשר בן המשפחה המזכה כבר אינו בן החיים.

לא. אנחנו עושים את כל התהליך עבורכם ישירות בגרמניה ולכן אינכם נדרשים לטוס לשם על-מנת לקבל את האזרחות והדרכון. במקרים מסוימים, כל שתדרשו לעשות, לפי הנהלים הגרמנים, הוא להגיע לקונסוליה הגרמנית בישראל פעם אחת או פעמיים במהלך כל התהליך. יחד עם זאת, ישנם מצבים בו עדיף למבק האזרחות לטוס לגרמניה לצורך זירוז הליכים.

לא! אבל! אחרי שנים של ניסיון, של למידה מתמדת ושל מציאת פתרונות לכל כך הרבה סוגיות, שאלות ומכשולים בירוקרטיים - הגענו למצב שבו הקבוצה, על אנשי המקצוע שלה, יכולים לקבוע, על בסיס נתונים בסיסיים בלבד ועוד בטרם תחילת הליך רשמית, האם קיימת זכאות והסיכויים לקבלת האזרחות והדרכון הגרמנים בסוף התהליך ולכן, אנו ניקח לטיפולנו רק תיקים בהם אנו סמוכים ובטוחים כי התוצאה תהיה קבלת האזרחות ודרכון, אחרת, אנו חוטאים לאני מאמין שלנו. יתרה מזאת, במקרים בהם לקחנו תחת טיפולנו תיק ונמצא במהלך התהליך, מטעמים התלויים בנו, כי קבלת האזרחות לא תהיה אפשרית - כי אז אנו מתחייבים להעניק החזר כספי, כמצוין בהסכם ההתקשרות בין הצדדים.

ממש לא! כחלק מאמנת השירות שלנו, מהסכם ההתקשרות ההדדי ומרצון להבטיח ודאות וביטחון ללקוחות שלנו, אנו מבקשים כי התמורה בגין התהליך תשולם לפי קצב התקדמות התהליך, לרוב ב- 3 פעימות ובמספר תשלומים לנוחות הלקוחות, כאשר הפעימה האחרונה והגבוהה יותר מבחינת התמורה, משולמת רק בסוף ההליך, לאחר קבלת אישור האזרחות.

רוצה לברר פרטים נוספים אודות זכאותך?

100% הצלחה!

Hidden
Hidden
Untitled(חובה)
Hidden
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.
דילוג לתוכן